به گزارش خبرنگار مهر در آمل، با وجود آنکه سید عماد حسینی، نایب رئیس فعلی شورای اسلامی شهر آمل از سوی اعضای این شورا برای پست شهردار جدید این شهر به استانداری مازندران معرفی شده بود، پس از حدود سه ماه تلاش اعضاء شورای شهر آمل، معاونان استاندار مازندران با دلایلی مبنی برمغایرت داشتن مدرک تحصیلی حسینی برای پست شهرداری، با انتخاب شورای شهر آمل مخالفت کردند.
مخالفتی که از سوی برخی کارشناسان و شهروندان آملی، کم لطفی و بی مهری مسئولان استانداری مازندران نسبت به مردم شهر آمل با سابقه مهم این شهر در استان و کشور دانستند.
انتخاب شهردار آمل در سالهای اخیر به عنوان اصلی ترین معضل این شهر بوده چرا که در بیش از یک دهه اخیر، شهروندان این شهر خاطره و آثار مثبت دوران تصدی، صادقلو شهردار سالهای دور این شهر را در هرمحفلی بر زبان دارند.
حسین علیزاده شهردارسابق آمل، اول شهریورماه امسال در روزهای بحث برانگیز در شهرداری آمل، پیش از موعد بازنشسته شد تا شورای اسلامی شهرآمل، ولی الله قادی معاون اداری ومالی شهرداری را به طور موقت تا انتخاب شهردار جدید به سمت سرپرست شهرداری منصوب کند.
ولی الله قادی در سالهای اخیر به عنوان یک پای ثابت سرپرستی شهرداری آمل در پی جابجایی و یا برکناری شهرداران این شهر تبدیل شده بود.
رئیس شورای شهرآمل در این خصوص گفت: اعضای شورای اسلامی شهر آمل در تاریخ هفتم شهریورماه امسال با رای موافق همه اعضای شورا دکترسید عماد حسینی ، نایب رئیس فعلی شورای شهرآمل را به عنوان شهردار آینده آمل به استانداری مازندران معرفی کرده است.
سید محمد پژومان افزود: برای نخستین بار همه اعضای شورای شهر آمل با رای موافق و واحد در خصوص انتخاب یک شهردار اتفاق نظری یکسان داشتند.
وی درخصوص سوابق شهردار پیشنهادی شورا به استانداری مازندران برای گرفتن رای اعتماد و موافق اضافه کرد: سید عماد حسینی علاوه براینکه در مدت چهار سال با اعضای شورای شهرآمل است و مورد شناخت کامل اعضای شورا بوده، دارای تحصیلات علمی و دانشگاهی است و می تواند با اندوخته های علمی خود فصل جدیدی را در شهرآمل پیاده کند.
وی تصریح کرد: مسئولان استانداری مازندران باید در مدت حدود 10روز مخالفت یا موافقت خود را با این شهردار پیشنهادی اظهار نظر کنند.
نظر اکثرغریب به اتفاق مردم آمل بویژه آنان که دستی برآتش مسائل سیاسی، اجتماعی دارند این است که باید فردی کارآمد، آگاه و بومی برای شهرداری این شهر انتخاب شود.
در آن زمان مردم آمل پس از اطلاع از انتخاب حسینی برای تصدی شهرداری این شهرمعتقد بودند این بار سیدعماد حسینی شهردارانتخاب شده شورا، بتواند به دور از باند بازی و قشری نگری انتخاب شود با توجه به پتانسیلهای موجود می تواند موجب رشد و ترقی شهرستان تاریخی و حماسه ساز آمل شود.
این روزها یارگیری های پشت پرده ای که برای ماندگاری در صحنه سیاست و سهم خواهی گروه ها و احزاب و افراد در شهرستان آمل، شکل گرفته، سم مهلکی به جان مردم این شهرستان است که دور از هیاهوهای سیاسی، منتظر کار، تلاش، عمران و آبادانی منطقه هستند.
صاحب نظران سیاسی و اجتماعی شهرستان آمل معتقدند که انتخاب برخی شهرداران گذشته در این شهرستان و عدم توان تعامل آنها با مردم، عدم آشنایی آنها با موقعیت استراتژیک منطقه و انتخاب مسئولان ادارات و نهادها از میان افراد نابلد و نا آشنا به حوزه مدیریتی شان، از عوامل عقب ماندگی شهر آمل است.
در روزهای اخیر شنیده شده گروه های چند نفری پس از انصراف سید عماد حسینی تردبد زیادی در شورای اسلامی شهر آمل دارند تا شاید بتوانند، در فرصت قانونی که اعضای شورا برای انتخاب شهردار این شهر از دست دادند، پیشنهاد فرد مورد نظرشان را بدهند تا بلکه حرفشان دردل اعضای شورا اثر کرد و چه بسا شهردار آینده آمل از این روش انتخاب شد.
در این بین افرادی دیده و توسط اعضا تائید و صحبت شده که این افراد مدرک مرتبط با وزرات کشور و یا سابقه اجرایی در کارهای حوزه شهری ندارند و حتی افرادی که از شانس زیادی برخوردار شدند به واسطه رفت و آمدهای فراوان با برخی از اعضای شورا دارند.
درهر صورت باید دید شهرداری که گویا به قول آقایان شورا در روزهای آینده که حدود چهارماه از آن گذشته و هنوز هم نرسیده شهردار شورا خواهد بود یا شهردار شهروندان آملی!؟
بهرحال به قول و وعده ای که سید محمد پژومان، رئیس شورای اسلامی شهر آمل به شهروندان این شهر داده در روزهای آینده، شاهد خبرهایی مبنی بر معرفی سی و هفدمین شهردار آمل خواهیم بود.
در شهر آمل از سال 1302 تاکنون 36 شهردار بر مسنت شهرداری آمل تکیه زدند.
شهر آمل حدود 230 هزار نفرجمعیت دارد.
نظر شما